Vammaisten kotihoitopalvelut Helsinki, Vantaa ja Espoon alueilla

Autamme itsenäiseen elämään

Tervetuloa vammaishoitopalvelu sivulle


Lidianhoitotmi:n kotihoito palvelut

Meidän luotettava ja ystävällinen henkilökunta tarjoa omakodin rauhassa erikoishoitopalveluja silloin kuin sen tarvitset, oli kyse siivouksessa, peseytymisessä tai sitten lempi askarteiden sekä harrastusten toteumaisessa ja sosialisoinnissa, kotona ja kodin ulkopuolella. Lähestymme ottamalla huomioon tarpeesi ja toiveesi.

Toimivuus ja joustavuus

Lähestymistapamme on huomioon ottaminen ihmisten erilaisuutta ja yksilöllisyyttä, henkilökohtainen hoitosuunnitelma alkaa puhelinkeskustelulla.

Siivouspalvelu ja hoito

Lidianhoitotmen kotihoitajat voivat auttaa kotisiivouksessa sovitusti päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Vieraileva asiantuntija voi olla sinun tai rakkaasi kanssa koko päivän, tiettyinä aikoina tai tarjota jopa 24 tunnin kotihoitoa.

Paranna elämänlaatu

Tarjoamme joustavaa, innovatiivista ja erittäin ammattitaitoista palvelua vanhuksille, ikääntyneille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille.

Hoitotavat

Apua ja tuke kotona vammaisille

Hoitotavat vammaisille ja pitkäaikaissairaille Tarjoamme palveluita 24 tuntisesta 30 minuutin joustavia kotihoito käyntejä Helsinki, Vantaa ja Espoon alueilla.

Korkein mahdollinen hoitopalvelu

Tarjoamme päivittäistä hoitoa

Asuinhoidossa läheisesi saa kaiken avun, jota hän tarvitsee säilyttääkseen oman elämänsä laadun itsenäisyyden omassa kodissaan.

Valitse sinulle sopiva palvelu

Kotiohoito palvelumme tavoitteena on tuke vammaisia ja liikuntarajoitteisia mahdollisimman itsenäiseen elämään, ottaen huomioon jokaisen erikoistarpeet ja haasteet.

Luotettu

This is a place to showcase the logos of some of your clients