Eläinvahtipalvelu pääkaupunkiseudulla


Lahjota itsellesi vapaa päivää

Welcome home to eldercare

Lidianhoitotmi kotihoidon palvelun tarjoja.

Lemmikit ovat perheemme jäseniä ja heillä on tärkeä rooli elämässämme ja lupaamme huolehtia sinun koirasta tai kissasta kuin omasta. Lemmikkieläimet saavat meiltä leikki seuran, liikuntaa, ruokintaa ja hoitoa, joten sinulla on mielenrauha poissa ollessasi.
Tavoitteemme on tarjota paras kokemus lemmikillesi ja sinulle. Lemmikkisi turvallisuus ja onnellisuus ovat kaiken edellä.

Koiran ulkoiluttaminen

Tarjoamme ammattitaitoista koiranulkoilupalvelua seitsemänä päivänä viikossa, enintään neljän koiran ryhmissä. Emme vain kävelytä koria, vaan pyrimme tarjota myös hyvää harjoitus rutiineja, jotka pitää lemmikkejä hyvässä kunnossa, tasapainossa ja onnellisina. Meillä on tarvittavat vakuutukset ja lisenssit.


Hototapa

Lemmikit ovat perheemme jäseniä ja heillä on tärkeä rooli elämässämme ja lupaamme huolehtia sinun koirasta tai kissasta kuin omasta. Lemmikkieläimet saavat meiltä leikki seuran, liikuntaa, ruokintaa ja hoitoa, joten sinulla on mielenrauha poissa ollessasi. Tavoitteemme on tarjota paras kokemus lemmikillesi ja sinulle. Lemmikkisi turvallisuus ja onnellisuus ovat kaiken edellä.

Ammattimaiset eläimenvahdit

Voit huoletta suunnitella matkasi tai muita toimintoja, hohtajamme huolehtivat lemmikistäsi ammattitaidolla.

Ota yhteyttä soittamalla eläinvahti tiimille